Velkommen til barnehageåret 2019/20

Vi er klar for å ønske velkommen til nytt år - nye muligheter! Lykke til til de som står foran skolestart, og velkommen til nye og "gamle" barn og foreldre.

3 Ludde (en sluttet, og en i permisjon) har hatt gradvis overgang til Stortroll gjennom sommeren, og utgjør nå Blågruppa. I tillegg får de en nye jente og to gutter sammen med seg. Gulgruppa teller 8 stk, samme gjør Rødgruppa som gleder seg stort til å bli de eldste i barnehagen og de "fordeler" det har!

Så er Tassen plutselig Ludde og de eldste på Småtroll. De får ei ny jente sammen med seg og teller åtte stykk i gruppa. 4 nye Tassen begynner i høst, + en allerede godt igang.

Barnegruppene er justert iht den nye bemanningsnormen, og vi har 12 barn under 3 år og 24 over tre år, og ei grunnbemanning på 4 stk pr avdeling.

Heidi H skulle egentlig vært tilbake etter foreldrepermisjon, men hun har fått seg en jobb i sitt nærområde, og forlater oss etter 7 år. Hun blir savnet og vi ønsker henne all lykke til i ny type jobb:) Benedikte har utvidet sin permisjon til 01.01.2020, og fram til jul ser det slik ut;

Team Stortroll: *Renate*Kristin*Agathe*Grete*Marie

Team Småtroll: *Hanne*Heidi K*Hege*Martine*Synne

Nå er tre innholdsrike og gode planleggingsdager avviklet, vi avslutter med obligatorisk førstehjelpskurs, og føler oss godt rustet til å ta fatt på nytt år.

Vi gleder oss til å treffe dere alle:)

 

Elin og de overnevnte:)