Trollpost for Småtroll februar 2019

Da er februar på hell og første vårmåned står for tur. Det gledes…

Vi startet februar med å ha fokus på samene. Vi frøys is i melkekartonger med fargene i det samiske flagget og perla smykker/armbånd i de samme fargene. Det ble smakt på finnbiff med potetmos og gakkhu. Vi hadde samlingsstunder i lavvoen med sang, musikk og bål. Vi avslutta de samiske ukene med mannekeng oppvisning der barna fikk vise frem det de hadde laget.

Vi har begynt med Bukkene bruse som tema nå. Ludde har laget fine ullbukker og tassen står for tur. Vi synger, forteller og leker eventyret.

Tannlege besøket for Ludde var en suksess. De var godt forberedt på hva som ventet dem og vi var kjempe stolt av de flotte ungene deres.

Turene har variert litt pga. glatt føre i det siste. Aketurene ble brått borte… Vi hadde en kjempe fin runde i nærmiljøet med hele gruppa på tirsdag. De aller minste gikk nesten hele veien.

Med februar kom også sykdommen til småtroll, men nå ser det ut som alle er på plass igjen. Det er kjempe fint at dere vasker hendene før dere kommer inn på morran.

I morgen er det 1. mars og KARNEVAL i barnehagen. Denne uken har vi laget litt karnevals pynt og rytmeinstrumenter. Vi gleder oss til en festdag med karnevals kafe, dans og leker. Ellers skal vi ha trafikksikkerhetsuke i mars og mer bukkene bruse tema.

Så da ønsker vi mars hjertelig velkommen.