O jul med din glede....

Mens vi venter på Jula:)

Ja, da var treet pynta, Rødgruppa har laga rull, så nå skal jula bare komme:)

Men først skal vi nu ha noen fine førjulsuker i barnehagen, og på avdelingene lages det koselige adventsrom som skal brukes til hygge og gode samtaler. Mange spente barn - og voksne, og hva vi skal sysle med disse ukene  skal dere ha fått utdelt, på papir faktisk!!

Det var forresten ingen som hadde bruk for våre "tjenester" i romjula, så da kan vi logge av både liten og stor:) Godt med sånne pauser innimellom, for aille! Vi åpner igjen onsdag 2.januar 2013

Idag fredag har personalet forresten bytta avdeling! Ikke bare just for fun, men lærerikt og bra for både voksne, barn og foreldre. Vi ønsker å fremstå som EN barnehage - og da er det viktig at alle blir kjent med alle:)

Vi har tidligere bedt om søppelkjøring-hjælp, men ingen har til nå strekket ut hånden...så det er enda ikke for sent! Gamle leker og ødelagte saker som vi trenger en henger/stor bil til å frakte til Iris!

Da ønsker vi dere ei hyggelig adventstid - med små barn i huset er det nok mye som skal gjøres, så ta dere en Carpe Diem -dag innimellom, godt for både store og små!