Trollpost april Stortroll

Vi er vel inne i den nasjonale måneden og nærmer oss 17. mai med pølser og is raskere enn vi aner.

Nedtellingen er i gang – det er bare 11 dager igjen til 17. mai! Måneden vi nå har lagt bak oss har vært fylt med mye variert vært, og vi kan trygt si at vi har vært innom hver eneste årstid på – ja, ganske kort tid. Vi har hatt regn, snø, sludd og strååålende sol, gjerne om hverandre. Det har vært mye vått og skittent, og ungene likeså.

Vi har den siste tiden pusset opp de minste rommene på begge avdelingene, og har måttet klart oss med ett mindre lekerom. Vi har levd litt mer oppå hverandre enn vanlig, og det har merktes på flere måter. Dette har betydd enda mer nærvær, og vi har merket at barna har blitt mer rastløse og vandret mer rundt. De har til tider også vært uenige om hvem som skulle ha vært hvor og når. Det ble stor glede da vi endelig kunne åpne det nye rommet og vi kunne være enda litt mer oppdelt igjen.

Midt i april måned har vi også hatt påske, og vi hadde et par uker i forveien hvor vi jobbet med påskeforberedelser av ulike slag. Kyllingene med karsehår var nok den pynten som falt mest i smak hos barna. Bokstavelig talt.

Det vi opplever at mange av barna syntes er best med våren er at vi kan hente frem syklene igjen, og det var stor glede da vi tidlig i april kunne gjøre nettopp det. Mange sykler og storkoser seg med det «fra morgen til kveld», kun med små avbrudd hvor de av og til må dele litt med de andre. Storguttene har også vært mye på fotballbanen, og spurt flere ganger for dag om å få dra dit.

Nå ser vi frem til besøk på 4H-gården for gul og blå, enda mer sol og sko-og-jakkevær, samt fotografering av den flotte gjengen vår. Det skal etter hvert arrangeres en fellesdugnad for ferdigstilling av Hemmeligskogen, som dere vil få nærmere informasjon om på epost. Vi er også inne i Cecilies siste måned hos oss, og vi ønsker henne lykke til i ny jobb når den tid kommer – og vi kommer til å savne henne.