Trollpost April Småtroll

Da er mai godt i gang, og vi nærmer oss 17.mai med stormskritt. Hurra, hurra, for Trollmyra!

Nedtellingen er i full gang – det er bare 3 dager igjen til 17. mai! Måneden april vi nå har lagt bak oss har vært fylt med mye variert vært, og vi kan trygt si at vi har vært innom hver eneste årstid på – ja, ganske kort tid. Vi har hatt regn, snø, sludd og strååålende sol, gjerne om hverandre. Det har vært mye vått og skittent, og ungene likeså.

Vi har den siste tiden pusset opp de minste rommene på begge avdelingene, og har måttet klart oss med ett mindre lekerom. Vi har levd litt mer oppå hverandre enn vanlig, og det har merktes på flere måter. For Småtroll sin del har dette betydd enda mer utetid enn normalt, både pga stengt rom, men også på grunn av en del bra vær og lysere tider. Men nå er rommet åpnet, og vi må bare takke for god dugnadsånd blant foreldrene som har stått på der inne!

Midt i april måned har vi også hatt påske, hvor vi på Småtroll forberedte oss ved å lage litt enkel påskepynt og koset oss med nydelig påskelunsj med resten av barnehagen.

I og med at vi ikke har vært «plaget» med noe snø i år, så har det blitt en tidlig vår. Syklene kom frem allerede tidlig i april, noe både Tassenbarna og Luddebarna synes var stor stas. Tassen får være passasjer på syklene og de prøver seg gjerne selv også (noen med bedre mot enn andre…). Alle av Luddene mestrer nå å sykle selv, og det var en tydelig mestringsfølelse ute og gikk når de fant det ut. Nå har de tatt banerekord på hvor mange ganger det går an å sykle rundt og rundt barnehagen.

Nå ser vi frem til enda mer sol og sko-og-jakkevær, samt fotografering av den flotte gjengen vår. Det skal etter hvert arrangeres en fellesdugnad for ferdigstilling av Hemmeligskogen, som dere vil få nærmere informasjon om på epost. Vi er også inne i Cecilies siste måned hos oss i barnehagen, og vi ønsker henne lykke til i ny jobb når den tid kommer – og vi kommer til å savne henne.