GODT NYTTÅR - 2015

Da var vi plutselig i gang igjen - etter en lang og god juleferie. Gjensynsgleden var stor! Og hva skal vi finne på i år....

De første ukene av nyåret vil vi ha litt ekstra fokus på drama og musikk - ispedd litt vinteraktiviteter når været tilsier det! Tarkus skal i Rensåsparken for å være med på åpningen av Friluftsåret 2015. Vi skal feire solen 23/1, og Ludde skal tradisjonen tro på sitt første tannlegebesøk 20/1.

I februar skal vi markere samefolkets dag med det som tema i uke 6. Vi skal ha karneval 13/2 - så det er bare å finne fram symaskinen for de mest kreative! Vi har et VM i Falun foran oss - og da blir vi ekstra opptatt av skiaktiviteter og setter det på agendaen et par uker.

Før påsken gjør sin ankomst vil vi i mars ha et par uker der Lofotfiske blir tema. Vi skal på trålbesøk, og vi skal selvsgat spise fisk og lage vår eegen kaviar.

I april fyller barnehagen 25 år - og det skal vi feire, vi vet bare ikke helt hvordan enda...men det blir den 29/4. Dagen etterpå har vi stengt - da drar vi utenbys for å planlegge:)

I mai skal vi på 4-Hgården med hele hurven, og våren er et selvskrevet tema. Vi skal ha sommerfest for dere foreldre og togtur for Tarkus til Fauske - vi kommer tilbake med datoer senere.

Når det er vær og føre  kan Stortrollongan ha med ski - men ikke staver!