Velkommen til Nytt Barnehageår

Da var ferien over for de fleste - og vi er klar for nytt barnehageår - og nye muligheter!

Etter tre gode planleggingsdager der Damene bl.a har vært på førstehjelpskurs i regi av Røde Kors, og lavvokurs i regi av oss sjøl, så gledes det til oppstart. De to største lekerommene er blitt malt, lekesoner plassert og vi har til og med fått blomster på avdelinga!

Som sikkert registrert har Benedikte og Renate byttet avdeling, og Cathrine er istedenfor Hege. Ingen helt nye koster i år....men greit at noen kommer inn med nye øyne, synes nu vi!

På Småtroll blir det fem nye ett-åringer, der tre av dem er søsken. Det er rolige dager der inne, slik at alle får bli trygg og kjent - også søsken. Etterhvert blir det fast ukeplan med fast turdag, grillhuslunsj for Ludde, bevegelsesdag og grupper.

På Stortroll kom syv Småtroll over, og også de trenger tilvenning fra liten gruppe og til stor gruppe, så vi tar det litt langsom der inne i starten. Det vil etterhvert bli inne-/utegrupper der fire dager i uka, der mandag er fast turdag, og torsdag er en "fellesdag" for avdelingen.

Og tradisjonen tro har vi felles samling og lunsj for hele Hagen på fredager, med drama og "varm-lunsj". Ellers er fredager fast Havregrøtdag. Og hver tredje onsdag drar Stortoll og Ludde til Mørkvedhallen.

For å få mest mulig TID utav dagene, starter vi "barnehagedagen" kl 09 med forberedelser til utetid/tur/aktivitet. De som kommer etter det må være påkledd og klar til tur/utetid hvis det står på agendaen(begge avdelinger)

Så håper vi at sola fortsetter og skinne på oss noen uker til:)