Trollposten Stortroll September

Da va høsten i full gang, og har vist seg fra alle dens fantastiske sider! Ungene storkoser seg både i øsende regn og strålende sol. De som kom over fra småtroll har slått seg fint til ro, og har glidd rett inn bland de andre i gruppa. Vi har hatt flere fine turer, og kost oss masse inne og ute i bjørne og ekorn gruppa. TARKUS er i full gang, og rødgruppa gleder seg stort til ukas høydepunkt!

september har flydd avgårde i racerfart, og vi har rukket og gjort masse fint, og har hatt flotte opplevelser, store og små. TARKUS er igang og vi har blitt kjent med han og vennene hans. Han har lært oss om hva trafikk er og hva slags sanser vi må bruke i trafikken. Tirsdag er blitt rødgruppas høydepunkt :)

vi har vært på lang, men flott tur til Fenes Andelsgård, der fikk vi plukke gulerot, neper, knutekål, potet etc. og ta med til barnehagen, for og lage grønnsakssuppe. Den ble fantastisk god, og alt ble spist opp! Grønsakene ble også brukt til sansesamling, der alle fikk lukte, kjenne og smake på de forskjellige sortene.

innimellom grønnsaksttema, hadde vi brannvernuke, der vi var så heldig å få lov å komme på besøk til flystasjonens brannstasjon! Her fikk vi kjøre brannbil, spyle med brannslange, prøve hjelm og fikk servert pølse i brød og saft til lunsj, mens vi satt og så på alle flyene :) en utrolig fin tur, og vi håper vi kan komme på besøk neste år også. I barnehagen har vi lagd egen brannbil, og tatt frem utkledningsklær som brannmann/dame, politi osv. Avsluttet med brannøvelse i barnehagen og film med BRannmann Sam!

underveis hele mnd. Har vi jobbet med hakkebakkeskogen, og sangen ta en potet, og grønnsaksspise sangen, og siste fredag i mnd, avslutta vi med fellessamling der småtroll var gjester, med forestilling og show med sang og dans! Til stormende jubel!! 

Alt i alt en innholdsrik måned, med masse frisk luft, læring, latter og sprell. Minner på at dere må sjekke skiftetøy kurv, passe på at barnet har varme klær og votter, da trives vi så mye bedre ute:)