Når dagene blir lengre, og kulda setter inn..

vi murer ei oss inne, det gjør vi ikke , NEI

og der var siste rest av Musevisa, og jula er definitivt over!

Godt Nyttår - og der var vi igang. Vi var veldig spent på hvordan ongene ville takle nytt år med matboks, men det synes som om det er stor stas! Og dere foreldre gjør en utmerket jobb ved å sende med enkle og sunne matpakker :) Så spørs det om de vil tilbake til smørelunsj når kjøkkenet er ferdig...

Ja, så fikk vi plutselig kulde, og det ikke lite, ble som et aller så lite kuldesjokk! Men vi står han av, og det skal mye til for at vi ikke er ihvertfall en liten tur ut. Vi følger med temperatur og vind, og har jo heldigvis ei varmestue ute. Spesielle hensyn tas for de minste, og selvsagt hvis det er noe sykdomsmessig som skal hensyntas.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/vaer-og-uvaer/overlege-ikke-farlig-for-barn-aa-fryse/a/10049412/

Når det gjelder kuldekrem, så får det være opp til dere foreldre om dere vil bruke det eller ikke. Men da må de være smurt når de kommer i barnehagen. Vi som har levd litt lenge og har gjort oss erfaringer også med egne barn, er stort sett ikke tilhenger av kuldekrem. Dropp morravasken slik at de beholder det naturlige fettlaget i ansiktet som beskyttelse. Og en buff over nesen varmer godt, spesielt om det står Trollmyra barnehage på :)

http://barnehage.no/helse/2014/01/kuldekrem-eller-ikke/