Trollpost juni, Småtroll

Sommer kommer, sommer kommer Sol og regn og latter og sang Sol og regn og latter – ha, ha, ha – latter Sol og sang

Juni har vært en måned fylt av nettopp disse tingene; sol, regn, latter og sang. Vi kickstarta juni-en med en heidundrende Sommerfest, som vi brukte mye tid i forkant å øve til. Øvinga var nok også det morsomste for Småtrollene, da det fort ble litt skummelt å stå på scena foran alle mammaene og pappene.

Vi har vært mye på tur på ulike plasser. Tassen har fått vært litt på tur alene, og har fått utforske nærmiljøet mer. Vi har hatt fokus på de små, gode turene, og undra oss og utforska sammen. Luddene var så heldige å få seg en tur i fjæra sammen med noen av Stortrollene. Tenk at også de snart er Stortroll! Vi har brukt mye tid på å forberede Ludde på den kommende overgang, og de har blant annet fått gjort en del ting sammen med Blågruppa, hatt besøksdag på Stortroll og spist lunsj sammen med dem. Tror de begynner å bli rimelig klare for å flytte over nå.

Vannlek og Hopp&Sprett har som vanlig stått på planen vår, og ungene digger det! De plasker og spruter – og kvøller i seg badevannet – som bare det! Båtene tisser og fiskene spytter – det er noen herlige stunder både for store og små. Vi hopper og spretter og øver på å vente på vår tur. Noen ganger er det fryktelig vanskelig, men Gu’, så flinke vi blir etter tredje runden!

Nå er ferien godt i gang både for små og store, og fra neste uke er vi sammen med Stortroll og det kommer egne sommerplaner. Isabell og Emrik skal få flytte tingene sine over på Stortroll i morgen, fredag, og få ny hylle der. Jeg vet noen som er fryktelig spente på det! Resten av Luddene flyttes over etter hvert som de kommer tilbake fra ferie.

Trollposten for juli vil være felles med Stortroll. Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig så fin sommer, så ses vi plutselig til nytt barnehageår!

GOD SOMMER!