Trollpost august Stortroll

August har vært preget av ArticRace og bli kjent med både dem som er ny i barnehagen, og oss gamle, etter en lang ferie:)

Vi startet tidlig med tilvenning, noe som gjorde hele prosessen mye lettere for store og små:) 

Vi har fått to nye på Stortroll i blå gruppa; Martine og Safa. Begge har funnet seg godt tilrette:) Blågruppa har også kommet fint inn på Stortroll, flink og morsom gruppe!

Vi har perlet og lagd uro til trærne, vært masse ute, og sist men ikke minst jobbet og gjort klart til årets happening; ARTICRACE! Vi lagde våre egne sykkler av resirkulert materiale, og plakat som vi skulle vise frem når dagen var der. Vi tok med oss hele stortroll, flagg, plakater og frukt og la ut på tur, til Bertnes for og se. Her var det skikkelig folkefest, med musikk, bilder og masse folk! Barna ble litt overveldet, men syns det var skikkelig spennende:) Dag otto Lauritzen fikk vi også møtt! Sykklene suste forbi, i racerfart, og det hele var over på noen minutter! Men vi koste oss, og satt stor pris på og få være med på et fantastisk show.

Etter det orginale racet, hadde vi vårt helt eget sykkelrace på fotballbanen. De sykklet to og to, gruppevis (Rød/gul/blå) og fikk velge selv hvordan sykkel de skulle starte med. Vi måtte vente på vår tur, og heie på hverandre. De voksne på stortroll måtte også sykkle om kapp, på trehjulssykkel:) Etterpå var det utdeling av diplom.

Vi har spist havregrøt og egen komponert sandwich til lunsj fredager, og turer har vi hatt til Mørkvedlia, og brukt fotballbanen:)

En skikkelig koselig måned med mye lek, og med mange nye og gamle fjes!