Trollpost januar, Småtroll

Januar fløy av gårde, og vi er allerede godt i gang med februar.

I januar har Ludde brukt mye tid på tannlege-temaet og blitt kjent med det. De har lekt tannlege, sunget ulike tannpusse-sanger og lest forskjellige bøker. Dessverre ble tannlegen syk den dagen vi skulle dit, så vi måtte dra en annen dag i stedet. Det gikk naturligvis bare bra, og vi fikk ekstra god tid til å fordype oss i temaet.

Vi har også brukt tid på Skinnvotten. Vi har lest det på mange ulike måter, og har til og med hatt skyggeteater. Vi har hatt Soluke, hvor vi har mala soler på vinduene og på pappfat. Luddene perla seg også armbånd til solfesten. Vi var også så heldige å få se sola samme dag som solfesten, snakker om bra timeing!

Ellers har dagene inne på Småtroll gått som vanlig. Vi har hatt samlingsstunder sammen og sunget ulike sanger, hvorav Snøgubber helt klart har vært ungenes favoritt! Vi har hatt grupper med ulike temaer, og Luddene har vært i Mørkvedhallen og løpt, dansa og hatt hinderløype. Vi har vært på turer sammen og fått utforska nærmiljøet vårt, og jaggu har vi ikke leka i vannet også!

Vi kommer til å fortsette å jobbe med Skinnvotten i tiden framover, og vi skal ta et dypdykk i dette eventyret like før påske, hvor vi jobber enda mer med det. I slutten av måneden er det dags for karneval, og vi kler oss ut som det vi måtte ønske og fester helt til sola går ned (nesten, hvertfall). Februar er den store bursdagsmåneden på Småtroll, og vi har fem bursdager som skal feires, pluss en i mars. Vi fortsetter med de faste aktivitetene våre, men jobber litt ekstra med karnevalsaktiviteter i uka før festen.

Måtte fortsettelsen på februar bli like fin som begynnelsen, men med et ønske om litt mer snø for aking og annen snømoro.